Blogg

Ut på tur, aldri sur

Nå har jeg (endelig) kommet hjem fra en dag i skogen med klassen, og er helt syyykt sliten. Vi fikk 4 poster som vi skulle gå til og de var jo spredt utover hele skogen, så tror vi gikk i rundt 5 timer. Var utrolig deilig å komme hjem å sette seg ned!

Familiekveld

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på kino med familien! Vi var først ute og spiste på Jekyll & Hyde og så dro vi på kino og så The Mortal Instruments: City of Bones. Filmen var såååå bra, jeg er jo veldig glad i den sjangeren også så nå skal jeg starte på resten av bøkene! Har du sett/skal du se filmen?

Back to School

Da var første ordentlige skoledag over! Hadde 5 timer med norsk og 2,5 (?) timer med IT så var utroolig deilig å komme hjem. Vi fikk også bøker i dag, ble 11 stykker så var litt mer enn de 4-5 jeg er vant til. Hahaha. Men er faktisk veldig gøy å være på skolen igjen! Har du starta på skolen enda?

Last night

I går var jeg på Casa Mia i Lillestrøm og feiret bursdagen til Bethina (som var for en måned siden, haha)! Vi spiste 3-retters og maten var helt syyykt god, spesielt sjokolade fondanten ♥ Har du gjort noe spennende i helga?

Summer

Det er så kjedeliiig å ha ferie når alle vennene er utenlands, så langt har jeg bare liggi ute på verandaen og solt meg (de gangene det har vært fint vær) og hjulpet broren min med å flytte ut. Var også en liten tur på hytta i Valdres med familien og der var det snø så det var jo den starten på sommerferien, hahah. Nå er det ikke lenge til jeg skal til Frankrike da, gleder meg!!!

Noe nyttHar sitti og titta litt på frivillig arbeid med dyr nå, det ser så spennende ut! Det må jo være utrolig gøy å oppleve et nytt land og ikke minst dyr som man ikke får sett i Norge. Har sett på litt forskjellige prosjekter og de jeg har mest lyst til å jobbe med er pandaer i Kina og løver i Sør-Afrika! Egentlig frister alle veldig mye (kanskje bortsett fra den med haier, da). Jeg fulgte jo med på bloggen til Livingdoll når hun var i Sør-Afrika og det så så gøy ut. Har du vært med på noe lignende før?

Day 6

day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre

En ting jeg aldri kommer til å gjøre er å hoppe i fallskjerm! Det ser utrolig gøy ut, men jeg hadde nok aldri klart å komme meg ut av flyet uten at noen dytta meg.. Har du hoppa i fallskjerm før?

Last night

I går dro jeg en tur til Bethina siden hun skulle spise kjøtt for første gang på 3 år. Hun hadde invitert noen venninner også hadde moren hennes lagd kjempegod lasagne! Var kjempe koselig og jeg var så sykt mett når jeg kom hjem, hadde nesten kramper i magen!

Har du gjort noe spennende i helga?

30 Days Challenge - Day 5

Day 5: En sang som får deg til å gråte

Jeg gråter ikke så veldig lett av sanger, men blir veldig lett rørt av sangene til Chester See! Han er så utrolig flink og sangstemmen hans ♥♥♥ Liker du sangene til Chester See?

30 Days Challenge - Day 4

Day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Av en eller annen grunn har jeg hørt veldig lite på musikk i det siste, tror det kan være fordi jeg ikke har orket å oppdatere lista mi og jeg går veldig fort lei av sanger hvis jeg bare hører på noen få. Men hvertfall de sangene jeg har hørt en del på i det siste er;

Har du noen sanger du hører mye på?

7 days left

Nå er det bare 1 uke til jeg skal til London med klassen!!! Gleder meg helt syykt, har nesten ikke kjøpt noe de siste månedene så kjenner jeg har skikkelig shoppingabstinenser nå! Jeg har jo allerede vært i London to ganger før, men nå skal vi se litt andre ting enn det jeg har gjort tidligere så det blir nok gøy, hihih.

Har du vært i London før?

30 Days Challenge - Day 3

Day 3: Noe eller noen du savner

Noe jeg har savna helt syykt lenge nå er sommer, men etter de to siste dagene virker det som om sommeren endelig er her! Satt ute i sola i nesten to timer i stad og jeg ble helt grilla... Hahah, blir så sykt fort solbrent :(
Nå skal jeg snart se på MGP med pappa, har egentlig ikke fått med meg noen av sangene så da får jeg vel heie på Norge! Skal du se på MGP?

30 Days Challenge - Day 2

Day 2: 10 fakta om deg


Hehe

1. Jeg eeelsker dyr, spesielt hunder og katter. Kan sitte og se på bilder i en evighet, helt til jeg må løpe ned og skvise
    hundene mine siden de er så søte ♥
2. Jeg er venstrehendt
3. Jeg gråter veldig lett av filmer, tv-serier og bøker. Lever meg skikkelig inn i handlingene!
4. Jeg er veldig glad i å male og tegne, selv om jeg ikke gjør det så ofte (og er ikke spesielt flink til å tegne)
5. Jeg hater å ha det rotete, selv om det ser ut som rommet mitt har vært rana. Prøver å rydde det innimellom, men av en
    eller annen grunn klarer jeg ikke å holde det ryddig
6. Jeg er avhengig av mobilen min selv om jeg ikke bruker den, må bare vite at jeg har den i nærheten.
7. Jeg har fortsatt bamsen min i senga
8. Jeg er veldig glad i å se på serier og lese bøker
9. Jeg har fobi mot fisker og andre ting i havet.... Går helt fint å se på fisk osv, men med en gang jeg skal bade og ikke
    når bunnen så blir jeg rimelig stressa
10. Jeg har veldig dårlig hukommelse

Finally


Kjolen jeg lagde til tentamen, her er den ikke helt ferdig da.

I dag var endelig siste dagen med tentamen i søm. Var såå deilig å bli ferdig halv 2 og vite at nå er det langhelg! Har du noen store planer for helga?

Spring Breakers

På fredag var jeg på kino med en venninne og så Spring Breakers. Må ærlig si at det var en av de verste filmene jeg har sett, hahaha. Den hadde ingen mening og jeg satt gjennom hele filmen og tenkte "hva faen er det her". Vi satt jo og lo et par ganger, men hvis jeg hadde sett filmen hjemme så vet jeg ikke om jeg hadde giddi å sett ferdig hele. Var gøy å se James Franco(♥) i en sånn rolle da, var han som var hele underholdninga.
Har du sett Spring Breakers?

Fredagspizza

I går så fant jeg ut at jeg ville prøve å lage pizza med pesto i stedet for tomatsaus, men kan ikke si at det ble så veldig vellykka... Det så hvertfall veldig godt ut da! Heldigvis hadde vi lagd en vanlig også så jeg slapp å sulte i hjel, hahah.
Har du smakt pizza med pesto?

Endelig påske!

Da var man på plass på TG, rad 21, sete 72! Skal straks stikke og selge puter på standen så hvis du er på TG og har vondt i rumpa får du komme bort å kjøpe!

Weekend

Denne helga har egentlig ikke gått til noe spennende. Var en tur på Sats i går da, deilig! Jeg har også lagd smoothie, det må være noe av det beste man kan drikke! Har du gjort noe spesielt i helga?

Bazinga


Kan du gjette hva vi skal gjøre?

Jeg og mamma var en tur på Ikea i går og vi endte opp med 3 handlevogner stappa med puter! Vi holder på med et prosjekt på skolen og vi hadde gått tom for det vi trenger så da måtte vi fylle på med litt, hahaha.. Men hvis du skal på TG i påsken, stay tuned!

TG 2013

Har brukt mesteparten av helga på å bygge og male hylle til TG med Rebecca og Bethina. Mangler bare å male midten av hylla nå! Kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig til påsken! Skal du på TG?

EnchiladasSiden mamma og pappa er borte i helga, tenkte jeg at jeg skulle lage middag i dag. Endte opp med å lage enchiladas og det ble såå godt! Har du smakt enchiladas før?

Pancakes


Slenger med et bilde av tiggeren, hun er så søøt!

Denne uka har vært så utrolig slitsom! Tror jeg koste meg litt for mye med ferie, hahaha! Dro en tur til kusina mi i Oslo i går for å spise pannekaker og hjelpe henne med å flytte, og når jeg kom hjem i dag var det pannekaker her også! Naammmm ♥ Liker du pannekaker?

Game of Thrones

Nå har jeg akkurat stått opp etter Game of Thrones maraton med Rebecca og Bethina i natt! Vi tenkte vi måtte se alle episodene som har kommet ut før sesong 3 starter igjen. Gleder meg! Vi rakk ikke å se sesong 2 da, siden jeg skal ha kjøretime snart, men det får vi ta en annen gang! Har du sett GoT?

Happyy

I dag tok jeg endelig teoriprøven på bil!!! Så deilig å være ferdig med den, nå er det bare å få oppkjøring så er det ikke lenge igjen! Dro også en tur på Strømmen når jeg var ferdig og kjøpte inn strikketøy, skal strikke et trekk til en puff som jeg så på bloggen til Inger. Har du tatt teorien?Cupcakes

Siden jeg ikke fikk vært med kjæresten min på Valentinsdagen så bestemte jeg meg for å lage muffins til han i går! De ble kjempe gode, men fikk ikke helt til teknikken med glasuren... Brukte sånn "pose" som man setter på forskjellige tuter, vet ikke helt hva det heter. Hahahah. Pleier du å bake?Friday night

I dag var siste dag på Operaen, noe som er litt kjedelig men skal bli syyykt digg med ferie nå! De var så søte og ga meg goodiebag også, heheh ♥ Nå skal jeg finne frem litt godis og rigge i stand tv-stua så kommer straks Rebecca og Bethina! Hva skal du i dag?

Vinterferie

Var deilig å slutte tidlig i dag og tenke at jeg teknisk sett har vinterferie nå. Vi har fri fra skolen i morgen, også skal jeg være utplassert resten av uka!

Har fått helt hekta på smoothies, det er så sykt godt! Er ikke lenge siden jeg syntes det smakte helt forferdelig, så vet ikke helt hva som har skjedd jeg. Hahah. Har hvertfall lagd det et par ganger den siste uka, favoritten min er bringebær ♥

Nytt treningstøy

Jeg hadde egentlig store planer om å trene etter skolen siden vi skulle slutte tidligere i dag, men det var visst neste uke såå da dro jeg heller en tur i butikken med mamma. Trengte litt nytt treningstøy nå! Ble en del rosa da, men da gjør det vel opp for alt det blå jeg har, hahah. Hva synes du?

Roadtrip


Fra kantina i Operaen, er så gooood mat der!

Nå har jeg, Bethina og Rebecca funnet ut at vi skal på roadtrip til sommeren! Vi (eller jeg da) skal kjøre gjennom hele Norge også havne opp i Harstad og besøke en venn der, kommer til å bli så gøøy! Merker jeg begynner å glede meg skikkelig til sommeren nå ♥ Har du noen planer for sommeren enda?

Elie Saab

Vet ikke om dere har sett vårkolleksjonen til Elie Saab jeg, men jeg synes den er så utrolig fin! Elsker fargene og blondene ♥ Pleier du å følge med på Fashion Week?

Workout

Stod opp tidlig i dag for å dra en tur på Sats med Bethina og Rebecca. Var utrolig deilig å bli ferdig, hahah! Vi var på en gruppetime som heter Grit Strength også Bodybalance etterpå så tror jeg kommer til å merke det i morgen. Var flink og lagde meg mat når jeg kom hjem også som smakte kjeempe godt, omelett Har du gjort noe spennende i helga?

Weekend

De to siste dagene har jeg vært utplassert på Operaen, og så langt har det vært kjempe gøy! Skulle egentlig ta bilder av noen kostymer i dag også, men jeg og Inger klarte å rote oss bort på vei til lageret så vi får ta det neste uke. Det er jo så stort der!

Nå får jeg straks besøk av Elif så skal vi bestille pizza og ha jentekveld! Hva skal du i dag?

Fin start på uka

Hva har du gjort i dag?

Hyttetur

På fredag dro jeg, kjæresten, pappa og lillebror til Trysil. Brukt hele helga til å stå på snowboard, noe som var kjempe gøy selv om jeg sikkert kommer til å være helt utslitt i morgen! Hva har du gjort i helga?

13/01/13

Da var årets første trening over! Litt sent ute kanskje, men det får gå. Var deilig å komme i gang igjen! Nå skal jeg prøve å lese litt mer til teorien, på tide at jeg tar den snart! Har du begynt på lappen?

Wants

Vi holder på å planlegge klassetur til London, vi drar ikke før i april men jeg har skikkelig shoppeabstinenser allerede! Har sitti og sett på klær i hele dag, er så mye fiint! Tror jeg skal kjøpe den buksa øverst til venstre, synes sånne bukser er så stilige.

God Jul!

Dette har vært en utrolig koselig julaften! Har kost meg masse med familien og fått mange fine gaver! Tror dette har vært en av de beste julefeiringene på flere år ♥
Brukte også kjolen jeg har sydd på skolen i dag, men fikk ikke tatt noen ordentlige bilder av den. Får se om jeg kanskje gjør det i morgen! Hvordan har dagen din vært?

Juleferie!

Endelig er det juleferie! Har hatt vanlig skoledag i dag så var syyykt deilig når klokka ble 3 og vite at jeg ikke skulle på skolen på lenge. Vi hadde julelunsj med klassen og jeg skulle ha med hjemmelagde karameller, men som det surrehuet jeg er glemte jeg dem så klart hjemme. Jajaa, mere til meg! Neidaaa. Fikk du juleferie i dag?


Fringe

Har nettopp kommet hjem fra Joachim. Har vært med han hele helga, noe som var kjempe kos! Mesteparten av tiden har vi vel brukt på å se på Fringe da, heheh. Syntes egentlig at den var litt kjedelig i starten, men nå har det blitt sykt spennende! Har jo kommet ut en del sesonger også så nå har maange episoder å se på. Har du sett på Fringe før?

Scrooge

Var på teater i går med Joachim og familien, var veldig koselig! Vi dro og spiste kinesisk når det var ferdig, tror jeg aldri har vært så mett før! Måtte nesten rulle hjem! Har du sett Scrooge?

Julekjole

Vi driver og syr julekjole på skolen nå, gleder meg til den blir ferdig! Liker egentlig fargen veldig godt, selv om jeg ikke pleier å gå med så mye rødt til vanlig. Synes det er så fint med rødt til jul! Gjør du noe spesielt på skolen?

Lesekveld

Vi fikk besøk av noen naboer i stad så da ble det vafler og litt kakerester fra lørdag! Resten av kvelden skal brukes til å forberede meg til samfunnsfagsprøven i morgen, yeeeey. Har du gjort noe spennende i dag?

Bursdag

Mamma hadde bursdag i går så da fikk vi besøk av resten av familien! Synes det er så koselig med familieselskaper, er alltid mye latter og historier fra da bestemor og bestefar var unge. Hva har du gjort i helga?

01.12.2012

De tre siste dagene har jeg våknet og trodd det var helg, så i går var det deilig å slutte på skolen og vite at jeg kunne sove lenge i dag! Dro til kjæresten etter skolen og vi spiste verdens beste nachos! Det er så utrolig godt ♥The Hobbit

Bestilte billetter til Hobbiten i går, gleder meg utrolig mye til å se den! Skal du se den?

Twilight

Nettopp vært og sett Twilight med min søte kusine! Synes filmen var ganske bra jeg, selv om slutten var litt teit..

Har du sett Twilight?

Juleønsker

Pleier egentlig ikke å ønske meg så veldig mye til jul men i år er det faktisk en del! Går vel mest i sminke osv da, men ønsker meg også en del motebøker og stoff.

Ønsker du deg noe spesielt til jul?

Kosedag

Slutta tidlig på skolen i dag så da dro jeg hjem til den syke kjæresten min for å holde han med selskap ♥
Hva har du gjort i dag?

Mandager

Endelig hjemme etter en lang dag! Liker virkelig ikke mandager, har liksom alle allmennfagene pressa sammen på en dag.

Hadde også egentrening i gymmen i dag, og jeg rakk jo så klart ikke å spise frokost så var helt utslitt når timen var ferdig!
Hvilke dager liker du minst?

Oslo

Det som er litt dritt med å gå den linja jeg går er at jeg må til Oslo nesten hele tiden for å kjøpe stoff. Men det er litt gøy også da så går bra, heheh.


Uff, er så utrolig dårlig lys på rommet mitt. I resten av huset også egentlig.

Nå skal jeg straks på Sats og trene, har ikke gjort det på lenge!
Trenger du noe spesielt på skolen?

Skappelgenseren

Har vært hjemme med øreverk i dag, så for å få tankene litt vekk fra smerten bestemte jeg meg for å strikke Skappelgenseren!Kan du strikke?

071112

Endelig hjemme etter å vært på skolen fra 08.20 til 21.00. Vi fikk besøk av en motekonsulent som prata om hvordan farger man burde bruke hvis man er kald osv.


Dette er hva dagen har gått til, sying av bluse og fargelære!

Følte egentlig at det var litt bortkasta tid, siden vi hadde fargelære i 1. klasse, så kunne jo nesten alt fra før av. Men får avsapassering en annen dag så skal ikke klage!
Har du gjort noe spennende i dag?

Skyfall

Har nettopp vært og sett den nye James Bond filmen med familien! Fikk ikke heelt James Bond følelse, men den var kul!

Har du sett Skyfall? Hva syntes du?

Utdanningsmesse

Har stått på utdanningsmessa i Lillestrøm i nesten hele dag så var godt å komme hjem og få i seg litt mat!


Fine standen vår!

Var du på messa i dag?

Bursdag

Joachim har bursdag i dag så har vært på Big Horn med han og foreldrene hans og spist middag, kjempe koselig! 

 

Hva har du gjort i dag?

Shopping

Merker det er alt for lenge å slutte på skolen halv fire nesten hver dag. Har heldigvis fri i morgen! Passer bra for da er jo åpningen av nye Strømmen Storsenter, satser på at det er mye salg og ikke så sykt mange mennesker som jeg tror det kommer til å bli.

Har også fått hengt opp julegaven jeg fikk av Bethina i fjor, kanskje på tide? Den er jo så kul!
Skal du på Strømmen i morgen?

Lesenerd

Har begynt å lese siste boka som har kommet ut i A Song of Ice and Fire(Game of Thrones). Den er svææær, veier 10 tonn jo.

Fikk også 6er på skjørtet i dag, ble såå glad!
Leser du noen bøker? Har du lest/sett Game of Thrones?

16.10.12

Har hatt en utrolig slitsom start på uka og er endelig ferdig med alt som trenger å gjøres ferdig! Så nå skal resten av dagen brukes til å slappe av og se på serier!

Har også trukke vinneren av konkurransen som ble Stina!
Hva skal du i dag?

Hart of Dixie

Tenkte jeg kunne tipse dere om en kjempe søt serie som jeg har fulgt med på siden den kom ut! Den er såå sykt søt, ble forelsket etter første episode og klesstilen til hoveddpersonen er til å dø for!

Husk å melde deg på konkurransen her!
Ser du på Hart of Dixie?

Lekser

Æææ, har så sykt mye lekser i dag! Eller egentlig ikke, men fant ut at jeg har en prøve i morgen i samfunnsfag på 70 sider. Såå må nok lese gjennom det et par ganger i kveld, har ikke den beste hukommelsen! Også må jeg skrive søknad til utplasseringen i England. Er så dårlig på søknader :(


Random bilde fra skolen i dag med mine kjære Promarkers.

Husk å melde deg på konkurransen her!
Har du mye lekser? Hva skal du bruke resten av dagen til?

Konkurranse

Kjøpte inn noen småting i London så tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse!

For å melde deg på så trenger du bare å kommentere på dette innlegget om du er med! Husk å legge igjen mailadressen din så jeg får tak i deg!Trekker vinneren i slutten av neste uke.
Er du med?

Dagens

Det er så deilig med ferie og helg når du bare kan daffe rundt i pysj hele dagen ♥

Hva har du gjort i dag?
Legger forresten ut konkurransen i morgen!

London

Nå er det bare noen timer til jeg drar til London med Rebecca! Skal være der til tirsdag, gleder meg!!

Tenkte jeg skulle ha en konkurranse når jeg kommer hjem, so stay tuned!
Skal du noe spesielt i høstferien? Har du vært i London før?

Leonardo prosjektet

Nå driver jeg og skriver søknad til Leonardo prosjektet. Det går ut på at man er utplassert i en bedrift i utlandet i noen uker. For linja mi er det en brudesalong i England. Hadde vært sååå gøy om jeg fikk dra, er bare to plasser så skal være flink på skolen og jobbe masse!

Har du noe lignende på skolen din?

Hjelpesløs

Sov hos Joachim i natt, og han klarte jo så klart å miste Iphonen min i gulvet i går så sim kortet løsna. Hadde jo ikke med meg den pirkesaken til å få ut det ut heller så har gått uten mobil i nesten to dager. Egentlig ganske ille hvor avhengig man blir av mobilen sin.

Skole, igjen

Er du klar for skole i morgen?

Minner

Mamma rydda litt i noen gamle bokser i sta, så fant hun masse bøker osv fra da jeg gikk på barneskolen. Fant et gammelt brev/postkort som vi skulle skrive til skolen om hva vi hadde gjort i sommerferien. Er litt koselig å gå gjennom sånne gamle ting, da.


Dette er vel fra 7. klasse tror jeg.


Hahaha, husker jeg ble sååå fornøyd med den tegningen.

Klassebilde

Vi har tatt klassebilde i dag, og jeg klarte jo så klart å forsove meg. Rakk akkurat å pakke med meg alt jeg trengte før jeg måtte forte meg ut, så da ble jeg sittende på bussen og sminke meg.

Når jeg våknet i dag hadde jeg jo også fått masse røde prikker i ansiktet, typisk! Glad jeg hadde denne engelen til å dekke det med ♥

Har dere tatt klassebilde enda?

I want

Jeg har lyst til på kamerastativ! Er så vanskelig å ta bilde av seg selv(hehe) når man må stable opp bøker osv for å få kameraet i riktig høyde. Har kanskje tenkt å kjøpe det etter høstferien, får se hvor mye penger jeg har etter jeg har vært i London.

Har du kamerastativ?

InspoBursdag

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagen til Bethina og Nyosha. Var kjempe koselig!

Hva har du gjort i kveld?

Ny bil

I går var vi og henta den nye bilen. Den er så sykt fin, gleder meg til å bli 18 nå!


Se så fin ♥

Revenge

Har begynt å se på en serie som heter Revenge, den er såå bra. Helt hekta!

Har du sett Revenge?

Out with the old, in with the new

Nå har jeg kvittet meg med en del klær som bare har ligget i kleskapet kjempe lenge og som jeg ikke bruker. Tenker jeg skal kvitte meg med litt mer etterhvert, er fortsatt en del som ikke blir brukt. Så da kan jeg shoppe så mye jeg vil når jeg skal til London uten å bekymre meg om det får plass i kleskapet!

Har du mye klær som bare ligger og tar plass?

SYK

I dag er jeg hjemme fra skolen, har vært syk hele uka og nå klarte jeg bare ikke å sitte på skolen i flere timer :( Så nå skal resten av dagen brukes på slappe av og bli frisk til i morgen! Skal kanskje spille litt WoW også da..

VIL HA

Har hatt så lyst på denne cardiganen fra Zara, men skal til London snart så gidder ikke å kjøpe noe før det. Håper de har den der, den er så fiiin!
Er det noe du har lyst på?

HELG

Endelig helg! Har vært en ganske slitsom uke, fikk første oppgave på mandag. Måtte sy to puter og lage mappe til i dag. Fikk ikke akkurat velge mellom de fineste stoffene da..


Putene jeg har sydd, flink?

Nå er jeg hos kjæresten og skal se på Star Wars! Kos ♥
Skal du noe spennende i dag?

SLITEN

Dagen i dag har vært ganske slitsom, egentlig. Har sydd på skolen i hele dag og jeg klarer ikke å sitte riktig så får alltid kjempe vondt i nakken, men det er så gøy så da går det bra! Nå holder vi på med å sy en pyte, og min blir bare helt fantastisk nydelig...


Hehehe... Fargene ble litt rare pga iphonen da.

Gjør du noe spennende på skolen?

FØRSTE SKOLEDAG

I går var første skoledag, gikk helt greit egentlig. Var litt kjedelig siden vi fikk så mye informasjon på en gang, sto sikkert sammenklemt i hallen med VG2 og VG3 og hørte på rektor prate om ting vi allerede visste fra før av i 40 min før de begynte å rope opp klassene.Nå sitter jeg og venter på at klokka skal bli 8 så mamma kan kjøre meg til skolen. Sto opp halv 7 for å ta bussen, men mamma kunne kjøre meg og jeg er for lat til å ta bussen selv om jeg rekker den.. Heheh.
Når starter du på skolen?

BÅTTUR

I dag har vi vært på båttur! Var såå deilig å bare ligge på dekk og steke. Jeg var kjempe flink og smurte meg hele tiden, men glemte så klart rumpa så den er ganske rød nå for å si det mildt..PAKKET OG KLAR

Nå har jeg pakket ferdig kofferten og venter på å dra til Gardermoen så vi kan ta flyet til Bulgaria! Gleder meeeg. Blir deilig å få litt sol på kroppen etter å bare vært hjemme i Norge hele sommer.

Hva skal du resten av sommerferien?

PURPLE HAIRJeg har egentlig veldig lyst til å farge håret lilla, det er så fint! Men tviler på at jeg kommer til å gjøre det da..
Hva synes du om lilla hår?

GÅRSDAGEN

I går kom bestemor og bestefar på grilling, er en stund siden vi har spist grillmat, elsker det! Også var det koselig å se besteforeldrene mine igjen da.Søte hunden til bestemor og bestefar. Er han ikke nydelig?

Hva gjorde du i går?

VERDENS BESTE

I går fikk jeg besøk av kjæresten min som har vært i London i en uke. Var såå kos å se han igjen ♥

Også var jeg så heldig som fikk dette! Har ikke jeg verdens beste kjæreste?

BRAIDED HEADBAND

I går så jeg på litt random videoer på Youtube og kom over denne. Jeg syntes det så veldig søtt ut så prøvde det selv, ble ganske fornøyd.


Ignorer ansiktet, klarte ikke å ta et bilde hvor jeg så sånn passe normal ut.. Heheh.

Hva synes du?

FØRSTEVALGET

Jeg kom inn på førstevalget mitt så da blir det design og tekstil på Lørenskog! Var veldig nervøs for at jeg ikke skulle komme inn på den skolen jeg ville, siden det var sånn 30 stk som hadde søkt og var bare ca 13 plasser. Og hadde ikke så veldig lyst til å begynne på skole i Bærum, litt lang vei.. Men så gikk det braaa ♥Så nå blir det ett år med mote og gøy, gleder meg!
Hva har du kommet inn på?

EBAY

I dag har jeg ikke gjort noe som helst! Bestemte meg faktisk for at jeg skulle rydde og vaske rommet så starta med å tømme ut klesskapet og lenger kom jeg ikke.. Så nå ligger det en haug med klær i senga som jeg egentlig ikke har lyst til å gjøre så mye med (hehehe). Ellers har jeg surra litt rundt på Ebay og funnet noen ting jeg har lyst på, så får se om jeg klikker meg noe hjem.

Link


Link


Link

Hva har du gjort i dag?

MODELL FOR EN DAG

I går var jeg på Imageakademiet med klassen for å bli sminket, styla og være med på en liten photoshoot. Jeg var såå nervøs før det var min tur, men når jeg først kom i gang var det kjempe gøy!

Et litt dårlig bilde av hvordan jeg ble sminka, får bildene fra photoshooten i løpet av dagen. Spent!

Jenny

Jenny

18, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 18 år og bor i Rælingen.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com

Instagram, Bloglovin, Pinterest , Twitter

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits