Innkjøp

Second Female

Lille Himmel hadde kundekveld på Triaden i går med 40% på et valgfritt produkt, så da kjøpte jeg med meg dette smykket fra Second Female! Har hatt lyst på et lignende kjempe lenge, og jeg var jo nettopp i London men fant det ingen steder!

Innkjøp


Topp og skjorte fra Gina Tricot


Genser og skjorte fra Gina Tricot


Bukse fra Carlings


Tskjorter fra Gina Tricot og treningstopp fra H&M

Jeg var en tur på senteret i dag for å kjøpe inn litt klær til skolen starter! Var helt i lykkerus når jeg var ferdig for jeg pleier ikke å finne så mye når jeg bare plutselig drar og handler. Fornøyd!

Dagens innkjøp

I går var det nattåpent på Strømmen Storsenter så jeg dro med meg Rebecca på senteret en tur! Fikk kjøpt litt småting i tillegg til Tomb Raider som jeg har hatt lyst på veldig lengee! Har du kjøpt noe spennende i det siste?

MAST Vol. 2

Jeg har hatt lyst på en stor krølltang veldig lenge nå, jeg synes det er finest når krøllene er litt store så på onsdag bestilte jeg meg MAST Vol. 2 fra Makestyle! Var på posten og hentet den i går så det var veldig kort leveringstid. Har så vidt prøvd den, men er veldig fornøyd med den så langt!

30 Days Challenge - Day 1

Tenkte jeg kunne henge meg på trenden og ha en 30 Days Challenge!

day 1:  Ditt siste innkjøp
day 2:
 10 fakta om deg
day 3: Noe eller noen du savner
day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
day 5: En sang som får deg til å gråte
day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
day 7: Favorittmaten din
day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
day 9: Smykkene dine
day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
day 11: Et bilde av håndskriften din
day 12: Mobilen din
day 13: 5 ting du ønsker deg
day 14: Noe du er redd for
day 15: Rommet ditt
day 16: En sang du er skikkelig lei av
day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
day 18: Et bilde av deg selv som barn
day 19: Innholdet i vesken din
day 20: Parfymen du bruker
day 21: Din verste uvane
day 22: Dine 5 yndlingsvesker
day 23: Nattbordet ditt
day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
day 28: En film du syns er morsom
day 29: En kjendis du ligner på
day 30: Den rareste tingen du har

Day 1:

Jeg har egentlig kjøpt veldig lite i det siste, har prøvd å spare en del siden jeg skal til London med klassen om 13 dager!! Vil helst ha så mye penger som mulig der, heheh.


Veldig dårlig bilde da, men men. Bluse fra Cubus, synes den er så fiiin!

Nattåpent

Jeg måtte en tur innom Metro i dag for å hente Far Cry 3 (endeliiig ♥) så da dro jeg og mamma like gjerne på Triaden etter det siden det var nattåpent der! Fikk kjøpt inn litt koseklær til TG så det eneste jeg mangler nå er godis. Skal du noe spennende i påsken?

Pakke i posten

Besilte noen sminkebørster på nettet for en stund siden, så den siste uka har jeg løpt i postkassa med engang jeg kom hjem fra skolen og i dag så var de der endelig!! Gleder meg til å bruke dem! Hva synes du?

New in

Har hatt tentamen i søm i dag, ble helt fortvila når vi fikk vite hva oppgaven var siden jeg ikke kom på noe, men fantasien kom etter hvert. Får bare håpe det blir bra! Dro en tur på Strømmen med Ellen etter skolen, for skulle egentlig kjøpe en jakke, men så fant jeg de kule skoene... Kjøpte også en leppestift, men er så dårlig lys her så får ikke tatt ordentlig bilde. Hva synes du?


Finee ♥ Gleder meg til våren nå!

New shoes

Hadde min aller første kjøretime i dag, var litt spent men det gikk helt greit! Dro en tur på Strømmen etter det for jeg hadde tenkt å kjøpe litt klær, men de hadde jo ikke noe av det jeg hadde sett på nettet. Fant heldigvis disse skoene da! Har lett etter nye vintersko en stund nå, men har ikke funnet noen jeg liker siden jeg er så kresen. Synes de er så fine, gleder meg til å bruke dem! ♥ Hva synes du?

Pakke i posten

Hentet pakken jeg har bestilt fra Nelly i går! Måtte så klart klikke meg noe hjem i julegave, så nå gleder jeg meg til å åpne den på julaften, heheh. Kjøper du julegave til deg selv?Juleshopping

Var i Oslo med Rebecca i dag for å kjøpe noen julegaver. Mangler bare pappa og Joachim, i tillegg til noen andre jeg skal lage, så er jeg ferdig! Deilig å være tidlig ute! Er du ferdig med julegavene?

Stenders

Dro en tur på senteret etter skolen for å kjøpe inn litt julegaver og stoff til en kjole. Tenkte jeg skulle starte litt tidlig med julegavene i år siden jeg alltid pleier å løpe rundt i siste liten kjempe stresset. Fant også en ansiktskrubb på Stenders som luktet heelt fantastisk, også pakket de den inn så fint! Har du startet på julegavene?Nelly

Har nettopp bestilt meg to nye kjoler fra Nelly! De er så fineee

Hva synes du? Handler du mye på nettet?

Strømmen Storsenter

Kom nettopp hjem fra Strømmen Storsenter, var en del folk der ja.. Jeg mister egentlig helt lysten på å kjøpe ting når det er så mange folk og masete, men fikk kjøpt litt da! Hva har du gjort i dag?

Ny jakke


Du finner den her.

Har nettopp bestilt meg denne jakka i svart fra Nelly. Den er sååå fin og hetta ser sykt digg ut! Kommer nok til å bli mye brukt!
Hva synes du?

Special edition: Pink

Endelig har jeg fått rumpa i gir og kjøpt meg nytt headsett! Hadde egentlig tenkt til å kjøpe den hvite, men så ble det rosa, hihi.


Rosaa ♥


Hva synes du?

New lipstick

Kjøpte meg ny leppestift i London, den er så fin! Elsker fargen ♥

Husk å melde deg på konkurransen her!
Hva synes du? Bruker du leppestift?

NEW SHOES

NEW SKIRT

Hva synes du?

OSLO

I dag har jeg vært i Oslo med Karoline og Julie. Julie hadde bursdag så vi var på Friday's og spiste og så titta vi litt i butikker.

Fikk verdens kuleste deksel av Karoline som har vært i Thailand! Game Boy Color ♥
Hva har du gjort i dag?

NEW IN

Var i Oslo på lørdag for å kjøpe en jakke på Zara, men de hadde den ikke i størrelsen min så da kjøpte jeg litt andre ting i stedet.Hva synes du?

NYTT ANLEGG

Jenny

Jenny

18, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 18 år og bor i Rælingen.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com

Instagram, Bloglovin, Pinterest , Twitter

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits