januar 2013

Roadtrip


Fra kantina i Operaen, er så gooood mat der!

Nå har jeg, Bethina og Rebecca funnet ut at vi skal på roadtrip til sommeren! Vi (eller jeg da) skal kjøre gjennom hele Norge også havne opp i Harstad og besøke en venn der, kommer til å bli så gøøy! Merker jeg begynner å glede meg skikkelig til sommeren nå ♥ Har du noen planer for sommeren enda?

Elie Saab

Vet ikke om dere har sett vårkolleksjonen til Elie Saab jeg, men jeg synes den er så utrolig fin! Elsker fargene og blondene ♥ Pleier du å følge med på Fashion Week?

Workout

Stod opp tidlig i dag for å dra en tur på Sats med Bethina og Rebecca. Var utrolig deilig å bli ferdig, hahah! Vi var på en gruppetime som heter Grit Strength også Bodybalance etterpå så tror jeg kommer til å merke det i morgen. Var flink og lagde meg mat når jeg kom hjem også som smakte kjeempe godt, omelett Har du gjort noe spennende i helga?

Weekend

De to siste dagene har jeg vært utplassert på Operaen, og så langt har det vært kjempe gøy! Skulle egentlig ta bilder av noen kostymer i dag også, men jeg og Inger klarte å rote oss bort på vei til lageret så vi får ta det neste uke. Det er jo så stort der!

Nå får jeg straks besøk av Elif så skal vi bestille pizza og ha jentekveld! Hva skal du i dag?

Fin start på uka

Hva har du gjort i dag?

Hyttetur

På fredag dro jeg, kjæresten, pappa og lillebror til Trysil. Brukt hele helga til å stå på snowboard, noe som var kjempe gøy selv om jeg sikkert kommer til å være helt utslitt i morgen! Hva har du gjort i helga?

13/01/13

Da var årets første trening over! Litt sent ute kanskje, men det får gå. Var deilig å komme i gang igjen! Nå skal jeg prøve å lese litt mer til teorien, på tide at jeg tar den snart! Har du begynt på lappen?

New in

Har hatt tentamen i søm i dag, ble helt fortvila når vi fikk vite hva oppgaven var siden jeg ikke kom på noe, men fantasien kom etter hvert. Får bare håpe det blir bra! Dro en tur på Strømmen med Ellen etter skolen, for skulle egentlig kjøpe en jakke, men så fant jeg de kule skoene... Kjøpte også en leppestift, men er så dårlig lys her så får ikke tatt ordentlig bilde. Hva synes du?


Finee ♥ Gleder meg til våren nå!

Wants

Vi holder på å planlegge klassetur til London, vi drar ikke før i april men jeg har skikkelig shoppeabstinenser allerede! Har sitti og sett på klær i hele dag, er så mye fiint! Tror jeg skal kjøpe den buksa øverst til venstre, synes sånne bukser er så stilige.

Pitch Perfect

Har nettopp sett på Pitch Perfect som var sykt bra! Hvis du ikke har så mye å gjøre i dag så anbefaler jeg å se på den! Nesten så jeg fikk lyst til å se den en gang til, haha. Fat Amy ♥ Har du sett Pitch Perfect?

New shoes

Hadde min aller første kjøretime i dag, var litt spent men det gikk helt greit! Dro en tur på Strømmen etter det for jeg hadde tenkt å kjøpe litt klær, men de hadde jo ikke noe av det jeg hadde sett på nettet. Fant heldigvis disse skoene da! Har lett etter nye vintersko en stund nå, men har ikke funnet noen jeg liker siden jeg er så kresen. Synes de er så fine, gleder meg til å bruke dem! ♥ Hva synes du?

Sequins

Godt nyttår! Håper alle koste seg masse på nyttårsaften, det gjorde hvertfall jeg! Jeg spiste først middag hjemme med familien og kjæresten, og så dro vi ut en tur. Rakk også å bli ferdig med kjolen jeg skulle ha på(den på bildene)! Hadde du en bra nyttårsaften?

Jenny

Jenny

17, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 17 år og bor i Rælingen. Nå for tiden går jeg Design og tekstil så kommer nok til å blogge en del om mote, klær jeg lager selv, hverdagen min, DIY osv.

Mail: jenzy_95@hotmail.com Instagram, Bloglovin

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits