februar 2013

Pancakes


Slenger med et bilde av tiggeren, hun er så søøt!

Denne uka har vært så utrolig slitsom! Tror jeg koste meg litt for mye med ferie, hahaha! Dro en tur til kusina mi i Oslo i går for å spise pannekaker og hjelpe henne med å flytte, og når jeg kom hjem i dag var det pannekaker her også! Naammmm ♥ Liker du pannekaker?

Game of Thrones

Nå har jeg akkurat stått opp etter Game of Thrones maraton med Rebecca og Bethina i natt! Vi tenkte vi måtte se alle episodene som har kommet ut før sesong 3 starter igjen. Gleder meg! Vi rakk ikke å se sesong 2 da, siden jeg skal ha kjøretime snart, men det får vi ta en annen gang! Har du sett GoT?

Happyy

I dag tok jeg endelig teoriprøven på bil!!! Så deilig å være ferdig med den, nå er det bare å få oppkjøring så er det ikke lenge igjen! Dro også en tur på Strømmen når jeg var ferdig og kjøpte inn strikketøy, skal strikke et trekk til en puff som jeg så på bloggen til Inger. Har du tatt teorien?Cupcakes

Siden jeg ikke fikk vært med kjæresten min på Valentinsdagen så bestemte jeg meg for å lage muffins til han i går! De ble kjempe gode, men fikk ikke helt til teknikken med glasuren... Brukte sånn "pose" som man setter på forskjellige tuter, vet ikke helt hva det heter. Hahahah. Pleier du å bake?Friday night

I dag var siste dag på Operaen, noe som er litt kjedelig men skal bli syyykt digg med ferie nå! De var så søte og ga meg goodiebag også, heheh ♥ Nå skal jeg finne frem litt godis og rigge i stand tv-stua så kommer straks Rebecca og Bethina! Hva skal du i dag?

Vinterferie

Var deilig å slutte tidlig i dag og tenke at jeg teknisk sett har vinterferie nå. Vi har fri fra skolen i morgen, også skal jeg være utplassert resten av uka!

Har fått helt hekta på smoothies, det er så sykt godt! Er ikke lenge siden jeg syntes det smakte helt forferdelig, så vet ikke helt hva som har skjedd jeg. Hahah. Har hvertfall lagd det et par ganger den siste uka, favoritten min er bringebær ♥

Nytt treningstøy

Jeg hadde egentlig store planer om å trene etter skolen siden vi skulle slutte tidligere i dag, men det var visst neste uke såå da dro jeg heller en tur i butikken med mamma. Trengte litt nytt treningstøy nå! Ble en del rosa da, men da gjør det vel opp for alt det blå jeg har, hahah. Hva synes du?

Jenny

Jenny

17, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 17 år og bor i Rælingen. Nå for tiden går jeg Design og tekstil så kommer nok til å blogge en del om mote, klær jeg lager selv, hverdagen min, DIY osv.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com
Instagram, Bloglovin, Pinterest

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits