mars 2013

Endelig påske!

Da var man på plass på TG, rad 21, sete 72! Skal straks stikke og selge puter på standen så hvis du er på TG og har vondt i rumpa får du komme bort å kjøpe!

Nattåpent

Jeg måtte en tur innom Metro i dag for å hente Far Cry 3 (endeliiig ♥) så da dro jeg og mamma like gjerne på Triaden etter det siden det var nattåpent der! Fikk kjøpt inn litt koseklær til TG så det eneste jeg mangler nå er godis. Skal du noe spennende i påsken?

Pakke i posten

Besilte noen sminkebørster på nettet for en stund siden, så den siste uka har jeg løpt i postkassa med engang jeg kom hjem fra skolen og i dag så var de der endelig!! Gleder meg til å bruke dem! Hva synes du?

Weekend

Denne helga har egentlig ikke gått til noe spennende. Var en tur på Sats i går da, deilig! Jeg har også lagd smoothie, det må være noe av det beste man kan drikke! Har du gjort noe spesielt i helga?

Graceling

Jeg fikk låne Graceling av kusina mi for en stund siden, men har aldri setti meg ned og starta på den. I går så starta vi med å lese bøker i engelsken, så jeg tenkte at jeg kunne lese den da, (siden jeg ikke ville lese boka læreren hadde valgt ut, og nå har jeg allerede lest den ut. Ble såå hekta og har ikke klart å legge den fra meg! Leser du mye bøker?

Bazinga


Kan du gjette hva vi skal gjøre?

Jeg og mamma var en tur på Ikea i går og vi endte opp med 3 handlevogner stappa med puter! Vi holder på med et prosjekt på skolen og vi hadde gått tom for det vi trenger så da måtte vi fylle på med litt, hahaha.. Men hvis du skal på TG i påsken, stay tuned!

TG 2013

Har brukt mesteparten av helga på å bygge og male hylle til TG med Rebecca og Bethina. Mangler bare å male midten av hylla nå! Kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig til påsken! Skal du på TG?

EnchiladasSiden mamma og pappa er borte i helga, tenkte jeg at jeg skulle lage middag i dag. Endte opp med å lage enchiladas og det ble såå godt! Har du smakt enchiladas før?

Jenny

Jenny

17, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 17 år og bor i Rælingen. Nå for tiden går jeg Design og tekstil så kommer nok til å blogge en del om mote, klær jeg lager selv, hverdagen min, DIY osv.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com
Instagram, Bloglovin, Pinterest

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits