juni 2013

Dagens innkjøp

I går var det nattåpent på Strømmen Storsenter så jeg dro med meg Rebecca på senteret en tur! Fikk kjøpt litt småting i tillegg til Tomb Raider som jeg har hatt lyst på veldig lengee! Har du kjøpt noe spennende i det siste?

CONTINUUM

I går så hadde jeg ikke så mye å gjøre, så jeg begynte å se på en serie som heter Continuum. Jeg er egentlig veldig lei politiserier, men tenkte jeg kunne gi denne en sjanse og den er helt syykt bra så langt! Fikk forresten lappen forrige tirsdag også, så de siste dagene har jeg nesten bare brukt på å kjøre!

MAST Vol. 2

Jeg har hatt lyst på en stor krølltang veldig lenge nå, jeg synes det er finest når krøllene er litt store så på onsdag bestilte jeg meg MAST Vol. 2 fra Makestyle! Var på posten og hentet den i går så det var veldig kort leveringstid. Har så vidt prøvd den, men er veldig fornøyd med den så langt!

Day 6

day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre

En ting jeg aldri kommer til å gjøre er å hoppe i fallskjerm! Det ser utrolig gøy ut, men jeg hadde nok aldri klart å komme meg ut av flyet uten at noen dytta meg.. Har du hoppa i fallskjerm før?

Last night

I går dro jeg en tur til Bethina siden hun skulle spise kjøtt for første gang på 3 år. Hun hadde invitert noen venninner også hadde moren hennes lagd kjempegod lasagne! Var kjempe koselig og jeg var så sykt mett når jeg kom hjem, hadde nesten kramper i magen!

Har du gjort noe spennende i helga?

Jenny

Jenny

18, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 18 år og bor i Rælingen. Nå for tiden går jeg Design og tekstil, så kommer nok til å blogge en del om mote, klær jeg lager selv, hverdagen min, DIY osv.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com

Instagram, Bloglovin, Pinterest , Twitter

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits