juli 2013

Summer

Det er så kjedeliiig å ha ferie når alle vennene er utenlands, så langt har jeg bare liggi ute på verandaen og solt meg (de gangene det har vært fint vær) og hjulpet broren min med å flytte ut. Var også en liten tur på hytta i Valdres med familien og der var det snø så det var jo den starten på sommerferien, hahah. Nå er det ikke lenge til jeg skal til Frankrike da, gleder meg!!!

Noe nyttHar sitti og titta litt på frivillig arbeid med dyr nå, det ser så spennende ut! Det må jo være utrolig gøy å oppleve et nytt land og ikke minst dyr som man ikke får sett i Norge. Har sett på litt forskjellige prosjekter og de jeg har mest lyst til å jobbe med er pandaer i Kina og løver i Sør-Afrika! Egentlig frister alle veldig mye (kanskje bortsett fra den med haier, da). Jeg fulgte jo med på bloggen til Livingdoll når hun var i Sør-Afrika og det så så gøy ut. Har du vært med på noe lignende før?

Jenny

Jenny

18, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 18 år og bor i Rælingen. Nå for tiden går jeg Design og tekstil, så kommer nok til å blogge en del om mote, klær jeg lager selv, hverdagen min, DIY osv.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com

Instagram, Bloglovin, Pinterest , Twitter

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits