august 2012

Out with the old, in with the new

Nå har jeg kvittet meg med en del klær som bare har ligget i kleskapet kjempe lenge og som jeg ikke bruker. Tenker jeg skal kvitte meg med litt mer etterhvert, er fortsatt en del som ikke blir brukt. Så da kan jeg shoppe så mye jeg vil når jeg skal til London uten å bekymre meg om det får plass i kleskapet!

Har du mye klær som bare ligger og tar plass?

SYK

I dag er jeg hjemme fra skolen, har vært syk hele uka og nå klarte jeg bare ikke å sitte på skolen i flere timer :( Så nå skal resten av dagen brukes på slappe av og bli frisk til i morgen! Skal kanskje spille litt WoW også da..

VIL HA

Har hatt så lyst på denne cardiganen fra Zara, men skal til London snart så gidder ikke å kjøpe noe før det. Håper de har den der, den er så fiiin!
Er det noe du har lyst på?

HELG

Endelig helg! Har vært en ganske slitsom uke, fikk første oppgave på mandag. Måtte sy to puter og lage mappe til i dag. Fikk ikke akkurat velge mellom de fineste stoffene da..


Putene jeg har sydd, flink?

Nå er jeg hos kjæresten og skal se på Star Wars! Kos ♥
Skal du noe spennende i dag?

SLITEN

Dagen i dag har vært ganske slitsom, egentlig. Har sydd på skolen i hele dag og jeg klarer ikke å sitte riktig så får alltid kjempe vondt i nakken, men det er så gøy så da går det bra! Nå holder vi på med å sy en pyte, og min blir bare helt fantastisk nydelig...


Hehehe... Fargene ble litt rare pga iphonen da.

Gjør du noe spennende på skolen?

FØRSTE SKOLEDAG

I går var første skoledag, gikk helt greit egentlig. Var litt kjedelig siden vi fikk så mye informasjon på en gang, sto sikkert sammenklemt i hallen med VG2 og VG3 og hørte på rektor prate om ting vi allerede visste fra før av i 40 min før de begynte å rope opp klassene.Nå sitter jeg og venter på at klokka skal bli 8 så mamma kan kjøre meg til skolen. Sto opp halv 7 for å ta bussen, men mamma kunne kjøre meg og jeg er for lat til å ta bussen selv om jeg rekker den.. Heheh.
Når starter du på skolen?

BULGARIA

hits