august 2013

Devious Maids

Jeg tenkte jeg kunne tipse om en serie jeg har begynt å se på; Devious Maids! Leste et sted at den var veldig lik Frustrerte Fruer så da måtte jeg nesten bare sjekke den ut og ble hekta etter 1 episode! Har du sett Devious Maids?

Familiekveld

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på kino med familien! Vi var først ute og spiste på Jekyll & Hyde og så dro vi på kino og så The Mortal Instruments: City of Bones. Filmen var såååå bra, jeg er jo veldig glad i den sjangeren også så nå skal jeg starte på resten av bøkene! Har du sett/skal du se filmen?

Back to School

Da var første ordentlige skoledag over! Hadde 5 timer med norsk og 2,5 (?) timer med IT så var utroolig deilig å komme hjem. Vi fikk også bøker i dag, ble 11 stykker så var litt mer enn de 4-5 jeg er vant til. Hahaha. Men er faktisk veldig gøy å være på skolen igjen! Har du starta på skolen enda?

Innkjøp


Topp og skjorte fra Gina Tricot


Genser og skjorte fra Gina Tricot


Bukse fra Carlings


Tskjorter fra Gina Tricot og treningstopp fra H&M

Jeg var en tur på senteret i dag for å kjøpe inn litt klær til skolen starter! Var helt i lykkerus når jeg var ferdig for jeg pleier ikke å finne så mye når jeg bare plutselig drar og handler. Fornøyd!

Last night

I går var jeg på Casa Mia i Lillestrøm og feiret bursdagen til Bethina (som var for en måned siden, haha)! Vi spiste 3-retters og maten var helt syyykt god, spesielt sjokolade fondanten ♥ Har du gjort noe spennende i helga?

Menton, France

Noen bilder fra da jeg var i Frankrike med kjæresten min og familien hans. Det var sååå deilig og varmt der, og ikke minst fint! ♥ Har du vært i Frankrike før?

Jenny

Jenny

18, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 18 år og bor i Rælingen. Nå for tiden går jeg Design og tekstil, så kommer nok til å blogge en del om mote, klær jeg lager selv, hverdagen min, DIY osv.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com

Instagram, Bloglovin, Pinterest , Twitter

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits