september 2012

London: dag 2

Nå sitter jeg på hotellrommet etter en lang dag med shopping! Skal straks legge meg og lade opp til i morgen.

London

Nå er det bare noen timer til jeg drar til London med Rebecca! Skal være der til tirsdag, gleder meg!!

Tenkte jeg skulle ha en konkurranse når jeg kommer hjem, so stay tuned!
Skal du noe spesielt i høstferien? Har du vært i London før?

26.09.12

På fredag hadde jeg besøk av Synne, og hun var så snill og hjalp meg med å ta bilde av skjørtet jeg har sydd. Så her er noen av bildene hun tok! Var ikke så veldig mange vellykka daa.


 

Hva synes du?

Mists of Pandaria

Var i butikken i sta og kjøpte Mists of Pandaria! Har egentlig ikke hatt så veldig lyst til å spille WoW i det siste, men tenkte det var greit å kjøpe det før det ble utsolgt. Heheh. Føler jeg har brukt litt mye penger på spill i det siste, men det går bra!!

Spiller du WoW? Spiller du noe annet?

Lan

Nå er jeg hjemme etter en lang natt, har vært på lan hos Joachim. Ble en del Guild Wars 2!


 Og en del godteri..

Hva har du gjort i helga?

Leonardo prosjektet

Nå driver jeg og skriver søknad til Leonardo prosjektet. Det går ut på at man er utplassert i en bedrift i utlandet i noen uker. For linja mi er det en brudesalong i England. Hadde vært sååå gøy om jeg fikk dra, er bare to plasser så skal være flink på skolen og jobbe masse!

Har du noe lignende på skolen din?

Hjelpesløs

Sov hos Joachim i natt, og han klarte jo så klart å miste Iphonen min i gulvet i går så sim kortet løsna. Hadde jo ikke med meg den pirkesaken til å få ut det ut heller så har gått uten mobil i nesten to dager. Egentlig ganske ille hvor avhengig man blir av mobilen sin.

Guild Wars 2

Kjøpte Guild Wars 2 i går, måtte i fire forskjellige butikker for å få tak i det, er jo utsolgt overalt. Så de to siste dagene har gått ut på å være nerd foran pcen, eller var faktisk en tur innom Sats i sta og trente så det er jo braa.

Spiller du Guild Wars 2? Spiller du noe annet?

Skole, igjen

Er du klar for skole i morgen?

Minner

Mamma rydda litt i noen gamle bokser i sta, så fant hun masse bøker osv fra da jeg gikk på barneskolen. Fant et gammelt brev/postkort som vi skulle skrive til skolen om hva vi hadde gjort i sommerferien. Er litt koselig å gå gjennom sånne gamle ting, da.


Dette er vel fra 7. klasse tror jeg.


Hahaha, husker jeg ble sååå fornøyd med den tegningen.

Klassebilde

Vi har tatt klassebilde i dag, og jeg klarte jo så klart å forsove meg. Rakk akkurat å pakke med meg alt jeg trengte før jeg måtte forte meg ut, så da ble jeg sittende på bussen og sminke meg.

Når jeg våknet i dag hadde jeg jo også fått masse røde prikker i ansiktet, typisk! Glad jeg hadde denne engelen til å dekke det med ♥

Har dere tatt klassebilde enda?

I want

Jeg har lyst til på kamerastativ! Er så vanskelig å ta bilde av seg selv(hehe) når man må stable opp bøker osv for å få kameraet i riktig høyde. Har kanskje tenkt å kjøpe det etter høstferien, får se hvor mye penger jeg har etter jeg har vært i London.

Har du kamerastativ?

InspoBursdag

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagen til Bethina og Nyosha. Var kjempe koselig!

Hva har du gjort i kveld?

Ny bil

I går var vi og henta den nye bilen. Den er så sykt fin, gleder meg til å bli 18 nå!


Se så fin ♥

Revenge

Har begynt å se på en serie som heter Revenge, den er såå bra. Helt hekta!

Har du sett Revenge?

hits