desember 2012

God Jul!

Dette har vært en utrolig koselig julaften! Har kost meg masse med familien og fått mange fine gaver! Tror dette har vært en av de beste julefeiringene på flere år ♥
Brukte også kjolen jeg har sydd på skolen i dag, men fikk ikke tatt noen ordentlige bilder av den. Får se om jeg kanskje gjør det i morgen! Hvordan har dagen din vært?

Juleferie!

Endelig er det juleferie! Har hatt vanlig skoledag i dag så var syyykt deilig når klokka ble 3 og vite at jeg ikke skulle på skolen på lenge. Vi hadde julelunsj med klassen og jeg skulle ha med hjemmelagde karameller, men som det surrehuet jeg er glemte jeg dem så klart hjemme. Jajaa, mere til meg! Neidaaa. Fikk du juleferie i dag?


Pakke i posten

Hentet pakken jeg har bestilt fra Nelly i går! Måtte så klart klikke meg noe hjem i julegave, så nå gleder jeg meg til å åpne den på julaften, heheh. Kjøper du julegave til deg selv?Fringe

Har nettopp kommet hjem fra Joachim. Har vært med han hele helga, noe som var kjempe kos! Mesteparten av tiden har vi vel brukt på å se på Fringe da, heheh. Syntes egentlig at den var litt kjedelig i starten, men nå har det blitt sykt spennende! Har jo kommet ut en del sesonger også så nå har maange episoder å se på. Har du sett på Fringe før?

Juleshopping

Var i Oslo med Rebecca i dag for å kjøpe noen julegaver. Mangler bare pappa og Joachim, i tillegg til noen andre jeg skal lage, så er jeg ferdig! Deilig å være tidlig ute! Er du ferdig med julegavene?

Scrooge

Var på teater i går med Joachim og familien, var veldig koselig! Vi dro og spiste kinesisk når det var ferdig, tror jeg aldri har vært så mett før! Måtte nesten rulle hjem! Har du sett Scrooge?

Julekjole

Vi driver og syr julekjole på skolen nå, gleder meg til den blir ferdig! Liker egentlig fargen veldig godt, selv om jeg ikke pleier å gå med så mye rødt til vanlig. Synes det er så fint med rødt til jul! Gjør du noe spesielt på skolen?

Lesekveld

Vi fikk besøk av noen naboer i stad så da ble det vafler og litt kakerester fra lørdag! Resten av kvelden skal brukes til å forberede meg til samfunnsfagsprøven i morgen, yeeeey. Har du gjort noe spennende i dag?

Bursdag

Mamma hadde bursdag i går så da fikk vi besøk av resten av familien! Synes det er så koselig med familieselskaper, er alltid mye latter og historier fra da bestemor og bestefar var unge. Hva har du gjort i helga?

01.12.2012

De tre siste dagene har jeg våknet og trodd det var helg, så i går var det deilig å slutte på skolen og vite at jeg kunne sove lenge i dag! Dro til kjæresten etter skolen og vi spiste verdens beste nachos! Det er så utrolig godt ♥hits