Tips

Devious Maids

Jeg tenkte jeg kunne tipse om en serie jeg har begynt å se på; Devious Maids! Leste et sted at den var veldig lik Frustrerte Fruer så da måtte jeg nesten bare sjekke den ut og ble hekta etter 1 episode! Har du sett Devious Maids?

CONTINUUM

I går så hadde jeg ikke så mye å gjøre, så jeg begynte å se på en serie som heter Continuum. Jeg er egentlig veldig lei politiserier, men tenkte jeg kunne gi denne en sjanse og den er helt syykt bra så langt! Fikk forresten lappen forrige tirsdag også, så de siste dagene har jeg nesten bare brukt på å kjøre!

Glossybox

I dag fikk jeg min første Glossybox i posten! Har gleda meg kjempe masse, så når jeg så den i postkassa forta jeg meg inn igjen for å få åpna den. Jeg ble hvertfall veldig fornøyd, har allerede tørr shampoen i rosa så jeg vet at den er bra! Nå tror jeg faktisk at jeg skal legge meg snart, kom hjem fra London i natt etter å ha vært der i 3 dager med klassen så er helt utslitt!

Har du hørt om Glossybox før? Hvis du har lyst til å bestille så kan du gjøre det her.

Graceling

Jeg fikk låne Graceling av kusina mi for en stund siden, men har aldri setti meg ned og starta på den. I går så starta vi med å lese bøker i engelsken, så jeg tenkte at jeg kunne lese den da, (siden jeg ikke ville lese boka læreren hadde valgt ut, og nå har jeg allerede lest den ut. Ble såå hekta og har ikke klart å legge den fra meg! Leser du mye bøker?

Pitch Perfect

Har nettopp sett på Pitch Perfect som var sykt bra! Hvis du ikke har så mye å gjøre i dag så anbefaler jeg å se på den! Nesten så jeg fikk lyst til å se den en gang til, haha. Fat Amy ♥ Har du sett Pitch Perfect?

Julegavetips!

Tenkte jeg skulle legge ut et lite tips til en søt julegave! Jeg vet at jeg sliter veldig mye med å finne på ting til venninner, kjæreste, familie osv når det nærmer seg jul, så da synes jeg innlegg som det her hjelper mye!

"Kuponger". Dette er noe jeg lagde i bursdagsgave til kjæresten min. Hadde lyst til å gi noe litt mer personlig i stedet for å bare kjøpe en genser (selv om han fikk det i tillegg da, hehe). Så da tok jeg frem tusj, saks, ark og lim og skrev på ting som "Frokost på senga" osv. Kan også skrive på litt mer personlige ting hvis det er noe han/hun er interessert i, som f.eks å få spille et dataspill med deg.
Har du noen bra julegavetips?

Jenny

Jenny

18, Oslo

Heihei! Jeg heter Jenny, er 18 år og bor i Rælingen. Nå for tiden går jeg Design og tekstil, så kommer nok til å blogge en del om mote, klær jeg lager selv, hverdagen min, DIY osv.

Mail: lofthus.jenny@gmail.com

Instagram, Bloglovin, Pinterest , Twitter

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits